Idén is vár mindenkit szeptember 16-18 között a Kerekdomb Fesztivál a szomszédos Tállyán!

Koncertekkel, színházi előadásokkal,  filmvetítéssel, kiállítással, sport és gyerekprogramokkal várnak a szervezők Benneteket is. Természetesen a gasztronómiai kalandok és a finom borkóstolók sem maradnak el a Tokaj- Hegyaljai történelmi borvidékhez kapcsolódva.

Ezeknek a színes programoknak Tokaj-Hegyalja festői szépségű dűlői és Tállya műemlék épületei, modern pincéi, kertjei adnak otthont, igazán meghitt hangulatot biztosítva a kikapcsolódáshoz.

Tállya

Tállya

A gyönyörűen fejújított  Mailloth kastélytól startoló Kerekdomb Tállya – Golop futás díjazottjai idén  1-1 palack Istenhegyi furminttal is gazdagabbak lesznek. A fesztiválozók pedig a fáradalmaikat kipihenhetitek akár a szomszédos Rátkán lévő Istenhegyi vendégházban is. 

A hegyaljai Borbusz is üzemel ilyenkor a települések között, a két szemünkkel láttuk múltkor 😁👀 lehet kóstolni mindenkinek finom borokat!

Tállya–Golop futás (5 km / 10 km / 15 km)

Találkozó minden futáshoz a Mailloth-kastély előtt, az 5 és 15 km-t teljesítőket busz viszi át Golopra. A golopi indulók nevezése 8.30-ig Tállyán történik meg. Hivatalos nevezés a www.tixa.hu oldalon történő jegyvásárlással. Nevezési díj oklevéllel és

10 km-es rajt: Tállya, Mailloth-kastély, 2022. szeptember 18., vasárnap 9.00
5 és 15 km-es rajt: Golop, Vay-kastély, 2022. szeptember 18., vasárnap 9.00

Nevezzetek ti is erre a családias futóversenyre, mi például Bogár János futólegendával együtt versenyezhettünk a 2 évvel ezelőtti Kerekdomb Fesztivál futáson!