Idén is részt vettünk kiállítóként a debreceni Furmint Februáron! Jó volt találkozni a már ismerős furmint rajongókkal, és persze örömmel kóstoltattuk a borainkat azokkal, akik még csak most ismerkedtek ezzel a műfajjal.

 

Mi hoztuk az új borokat, ezúttal a Bűbáj nevű Hárs-Furmint cuvéenket, ami nagy sikert aratott. Bár a tavalyi évben az édes borokat keresték inkább a látogatók, ebben az évben ismét a száraz furmint volt a sztár a rendezvényen.

Ebben az évben is közel 100 féle furmintot és furmint alapú házasított borokat kóstolhattak a szőlőfajta rajongói és kedvelői,   34 borászat kínálatából. Szerencsére nekünk is volt alkalmunk megkóstolni pár tételt a szomszédos standokról és szót váltani a jelen levő borászokkal.

A borokkal harmonizáló borkorcsolyákat a Wellington Coffee & Pie étterem készítette, idén is nagyon színvonalas volt a rendezvényt támogató catering.